Προβολή νέων

Plus    Minus    Print

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Λόγω παρανοήσεων που έχουν ανακύψει από την ανάρτηση του πίνακα κατατάξεως και της πρόσκλησης δανειστών στην ιστοσελίδα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

1. Η ανάρτηση έγινε με σκοπό οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν γνώση του πίνακα, χωρίς να απαιτείται έκδοση αντιγράφου, λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου κόστους του.

2. Εννοείται πως, όποιος επιθυμεί, μπορεί να λάβει επίσημο αντίγραφο του πίνακα, καταβάλοντας την σχετική δαπάνη.

3. Η ανάρτηση κατ' ουδένα τρόπο συνιστά νόμιμη επίδοση.

4. Η κοινοποίηση της πρόσκλησης δανειστών έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μηνός Απριλίου 2015.

5. Το γραφείο μας ζητά την κατανόησή σας, δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να απαντά σε όλα τα ερωτήματα που υποβάλλουν καθημερινά οι ενδιαφερόμενοι. Ασφαλείς απαντήσεις είναι σε θέση να δώσουν μόνον οι δικηγόροι που χειρίστηκαν τις αναγγελίες των ενδιαφερομένων.

Τέλος, σαν γραφείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας για την διεκπεραίωση του συγκεκριμένου πλειστηριασμού, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο πρωτοφανής για τα δεδομένα όγκος εργασίας σχετικά σύντομα και χωρίς σοβαρές αρρυθμίες


Επιστροφή στη λίστα νέων

 

Νέα - Ανακοινώσεις

Rss ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Ιουν
24

24/6/2015

1. ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ : ΑΝΕΔ Μ ΕΠΕ

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΣΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΟΣ: ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕΖΟΝΕΤΑ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ, ΕΠΙ ΤΩΝ Ο...

Ιουν
18

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Το γραφείο μας επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερομένους ότι η ημερομηνία τελεσιδικίας του πίνακα κατατάξεως δανειστών, επί του πλειστηριασμού...

Ιουν
17

17/6/2015

1. ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΣΑ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ

ΤΟΠΟΣ: ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ...